Безкоштовна доставка від 1500 грн. Акція Early Birds на Bloom! -40% знижки лише 3 дні Знижка на перше замовлення -15%

Noolabs logo

Політика конфіденційності

Привіт! Ми — Noolabs, компанія натуральних дієтичних добавок!
Збираючи та оброблюючи персональні дані наших клієнтів, ми дуже цінуємо вашу довіру та бажаємо повідомити вас про нашу політику конфіденційності. Ми прагнемо забезпечити вам максимальну безпеку та захист ваших особистих даних.

Останнє оновлення: 20.11.2023.

1. Загальні положення

Нинішня політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог 01.06.2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних Користувача (далі по тексту «Ви», «Вам/и», «Вас», «Ваш/а/і/е ») і заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються Оператором (далі — «Ми», «Нас», «Наше/і/а»).

  • Ми ставимо собі за найважливішу мету і умову здійснення своєї діяльності дотримання Ваших прав і свобод при обробці Ваших персональних даних.
  • Наша нинішня політика щодо обробки персональних даних (далі — Політика) застосовується до всієї інформації, яку Ми можемо отримати від Вас, як від відвідувача веб-сайту https://site.

2. Основні поняття, що використовуються в Політиці

  • Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);
  • Веб-сайт — сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою
  • Інформаційна система персональних даних — сукупність персональних даних, що містяться в базах даних і забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів;
  • Знеособлення персональних даних — дії, у результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації належність персональних даних конкретному Користувачу чи іншому суб’єкту персональних даних;
  • Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);
  • Веб-сайт — сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою
  • Інформаційна система персональних даних — сукупність персональних даних, що містяться в базах даних і забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів;
  • Знеособлення персональних даних — дії, у результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації належність персональних даних конкретному Користувачу чи іншому суб’єкту персональних даних;

3. Оператор може обробляти Ваші наступні персональні дані

  • Прізвище, ім’я, ім’я по батькові;
  • Електронна адреса;
  • Номери телефонів;

Одержувачами даних також можуть бути постачальники соціальних плагінів, скриптів та інших подібних інструментів, розміщених на веб-сайті, які дозволяють браузеру відвідувача веб-сайту отримувати контент від постачальників зазначених плагінів і передавати персональні дані відвідувача цим постачальникам для цієї мети, зокрема: Facebook Ireland ltd. – Адміністратор використовує соціальні плагіни від Facebook та Instagram на веб-сайті інтернет-магазину і тому збирає та передає персональні дані користувача послуг, який користується веб-сайтом інтернет-магазину, до Facebook Ireland ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland) в обсязі та відповідно до політики конфіденційності, доступної тут (ці дані включають інформацію про вашу діяльність на веб-сайті – включаючи інформацію про ваш пристрій, сайти, які ви відвідуєте, ваші покупки, рекламу, яку ви бачите, і використання вами послуг – незалежно від того, чи має користувач інтернет-магазину обліковий запис Facebook і чи увійшов він у Facebook).

4. Цілі обробки Ваших персональних даних

  • Ціль обробки Ваших персональних даних — уточнення деталей Вашого замовлення та його відправки
  • Також Ми маємо право направляти Вам повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Ви завжди можете відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, надіславши Нам листа на адресу електронної пошти mail з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції.
  •  Ваші знеособлені дані, зібрані за допомогою сервісів інтернет-статистики, слугують для збору інформації про Ваші дії на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

5. Правові підстави обробки персональних даних

  • Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо Ви їх заповнюєте і / або відправляєте самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті site Заповнюючи відповідні форми і/або відправляючи нам свої персональні дані, Ви погоджуєтеся з цією політикою.
  • Ми обробляємо Ваші знеособлені дані в разі, якщо це дозволено в налаштуваннях Вашого браузера (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

5. Зв’язок

Компанія Noolabs здiйснює свою дiяльнiсть вiдповiдно до вимог законодавства України, зареєстроване в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб – пiдприємцiв та громадських формувань пiд номером 11111111111.

Юридична адреса: 88000, Україна, місто Ужгород, вулиця Собранецька 436
Адреса для листування: hello@noolabs.ai
Контактний телефон: + 38 (050) 456 64 59